Miniwebsite.nl
Zelf uw website eenvoudig onderhouden en veranderen

Miniwebsite.nl is perfect toepasbaar binnen een bestaande of nieuw op te zetten website:

Optie 2: Toepassing binnen uw eigen bestaande website
U heeft een eigen website die op zich goed bevalt, maar u wilt hier meer controle over hebben, u wilt zelf aanpassingen maken direct en op het moment dat het u uit komt, een aanbiedng plaatsen, een product vervangen. etc. zonder dat u hiervoor extra kosten in rekening wordt gebracht door een webdesigner die deze aanpassingen voor u maakt.

Wij plaatsen in dit geval een zogenaamd administratie systeem binnen uw website. U kunt zelf via een afgeschermde pagina op uw website de gewenste aanpassingen maken in zowel tekst als beeld.

De kosten hiervoor zijn slechts €195,- per half jaar
Er wordt uitgegaan van 8 pagina`s.

Wij zorgen voor implementatie binnen uw website*, de hosting en ondersteuning & support
(Extra pagina`s €35,- per half jaar per pagina. )

  Diverse extra mogelijkheden zijn optioneel aanwezig
- Catalogus (onbeperkt pagina`s met tekst en foto`s toevoegen) v.a. €180,- per half jaar (afhankelijk van opties)
- Webshop (producten/catagorieen toevoegen, winkelmandje, zoeken e.a. ) v.a. €180,- per half jaar (afhankelijk van opties)
- Gastenboek, agenda, menu, aanbiedingen/spotlight, nieuwsbrief, bestands up/download e.a. v.a. €60,- per half jaar
(per optie)
- Op basis van offerte kunnen specifiek toegepaste mogelijkheden op maat gemaakt worden  

Daarnaast is er een lite-versie beschikbaar voor €120,- per half jaar, deze heeft dezelfde functionaliteid als de standaard versie enkel hierbij is het niet mogelijk om beeld/foto materiaal te vervangen/plaatsen (enkel voor teksten)

* in enkele uitzonderings gevallen is het niet mogelijk om uw website te voorzien van deze administratie/onderhouds mogelijkheden, u wordt in dit geval tijdig op de hoogte gesteld en worden de mogelijke alternatieven besproken.


Meer informatie >>


Optie 3: Een volledige nieuw ontworpen website
U wilt een volledige website laten opzettten, in dit geval zorgen wij voor het ontwerp van de website, en voegen hier gelijk een administratie aan toe zodat u zelf controle hebt over de inhoud en naar eigen inzicht aanpassingen kunt maken

De kosten hiervoor zijn slechts €495,- per half jaar
Er wordt uitgegaan van 8 pagina`s.

Wij zorgen voor het ontwerp op maat en voor implementatie van de administratie binnen uw website, de hosting/ domein registratie / email mogelijkheden / statistieken en eveneens voor ondersteuning & support, (optioneel kunnen zaken als een webshop of catalogus worden toegevoegd (zie optie 2 voor de mogelijkheden))

Extra pagina`s €35,- per half jaar; Indien er veel pagina`s nodig zijn zijn er een systemen beschikbaar waarmee zonder kosten zelf pagina`s kunnen worden toegevoegd, n.a.v. een eerste overleg kan worden gekeken of bepaalde mogelijkheden voor u van toepassing zijn. graag stellen we n.a.v. uw wensen een offerte op maat voor u samen.

Daarnaast is er een lite-versie beschikbaar voor €295,- per half jaar, er wordt in dit geval niet uitgegaan van een ontwerp op maat maar van een template of eenvoudig standaard ontwerp (u kunt deze zelf aanleveren of wij kunnen dit verzorgen).


Meer informatie/offerte >>
Voorbeelden: Zelf uitproberen?
Een demonstratie van de werkwijze is aanwezig wilt u dit vrijblivend uitproberen? dan sturen we u graag de link toe stuur in dit geval een email naar info@miniwebsite.nl en u krijgt zo spoedig mogelijk de gegevens. wilt u in uw mail aangeven of u belangstelling heeft voor de eenvoudige versie van 1 of beperkt aantal pagina`s , toepassing binnen een bestaande website of een compleet nieuw op te zetten website.

Voorbeelden >>
Miniwebsite.nl - 9713 LG Groningen - telefoon: 050-3118566 - info@miniwebsite.nl.
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder nr. 02057782
Copyright © 2006 miniwebsite.nl. All Rights Reserved.