U heeft nog geen website maar wilt deze op laten zetten, u heeft in wezen voldoende aan een enkele pagina waarop u uw informatie (b.v. prijzen / aanbiedingen etc.) op kunt plaatsen (in tekst en beeld) maar u wilt dit wel zelf kunnen bijhouden/ aanpassen

De kosten hiervoor zijn slechts €9,95,- per maand

  • De webpagina wordt voor u opgezet
  • U heeft zelf mogelijkheid om de informatie (tekst en beeld) aan te passen naar eigen inzicht
  • Hosting (ruimte op internet) is inbegrepen
  • Inc. domein registratie (www.uwnaam.nl /com /net etc)
  • Incl. een email account onder eigen naam (info@uwnaam.nl)
  • Onbeperkt aantal mail adressen (jan@uwnaam.nl, piet@uwnaam.nl etc binnen 1 mailbox)
  • Help en ondersteuning via e-mail en telefoon

Voorbeelden: Zelf uitproberen?

Een demonstratie van de werkwijze is aanwezig wilt u dit vrijblivend uitproberen? dan sturen we u graag de link toe stuur in dit geval een email naar info@miniwebsite.nl en u krijgt zo spoedig mogelijk de gegevens. wilt u in uw mail aangeven of u belangstelling heeft voor de eenvoudige versie van 1 of beperkt aantal pagina`s , toepassing binnen een bestaande website of een compleet nieuw op te zetten website.